Digitaliser jeres kontrakter, databehandleraftaler, samtykker m.v.

Med en digitalisering af jeres kontrakter kan I både øge effektiviteten og give jeres kunder, klienter og medarbejdere en god oplevelse.

Se en videopræsentation af digital underskrift i e-Boks – her.

Vi har i Docpoint lavet integration til 2 former for digital signatur – NemId via e-Boks og Nets eSigning, som også benytter NemId. Vi kan også etablere en løsning, som benytter digital signatur fra alle de nordiske lande.

Løsningen er “Plug and Play” og kan benyttes sammen med de systemer I har. Vi kan lave tilpasninger, sådan det at arbejde med digital signering tilpasses jeres nuværende arbejdsprocesser.
Det lyder teknisk, men vi kan have en tilpasset løsning kørende hos jer med fuld integration til e-Boks, hvis dette ønskes – på ganske kort tid.

Vores standardmodul kan bruges til mange typer kontrakter og i følgende kombinationer

  • Modtager underskriver i e-Boks evt. med 2 underskrivere
    – dette bruges når kun modtager skal underskrive en kontrakt, hvilket f.eks. kunne være et samtykke
  • Underskrift internt i virksomheden og underskrift af modtager i e-Boks
    – dette bruges f.eks. på ansættelseskontrakter og lejekontrakter
  • Underskrift i virksomheden på et dokument, som efterfølgende automatisk sendes i e-Boks til orientering for modtager
    – dette kunne f.eks. være en lønregulering eller en advarsel

Dialogen du bliver præsenteret for, når du vil sende et dokument:

Når I sender kontrakten til underskrift i e-Boks er der ikke noget med, at modtager får en e-mail med et link. En mail som måske kommer til en fælles familiepostkasse, en mail som måske havner i et SPAM-filter eller blot er sorteret i uvæsentlig post. Med e-Boks er hele signeringsforløbet GDPR-sikkert og underskriver får automatisk en kopi af kontrakten liggende i e-Boks – og så får I en kvittering for, at kontrakten faktisk er sendt, det gør man heller ikke med en e-mail.

Fælles for vores signeringsløsninger er, at det signerede dokument kan afleveres til afsenders eArkiv, hvor vi som standard har lavet integration til Nets eArkiv, aflevering som XML på afsenders SFTP-server eller hentes fra vores korttids arkiv.

Under et signeringsforløb vil I blive holdt ajour, sådan man ved, om modtager har afvist signeringen, om signeringsfristen er overskredet eller om signeringen er udført.

Vores løsning har den fordel, at vi kan tilpasse brugergrænsefladen til jeres behov og med jeres begreber, vi kan scanne efter data samt benytte jeres nøgleord i drop down menuer, hvilket øger både effektivitet og kvalitet og så kan vi levere en løsning, hvor arkivering kan udføres automatisk – kort sagt, en professionel løsning, som kan leve op til de fleste krav.

At begynde at arbejde med digital signering kan rejse en del spørgsmål. Vi stiller gerne op, hvis I har brug for sparring, inden I beslutter jeres løsning.

Se e-Boks beskrivelse af plug and play digital signatur – det er det vi tilbyder.