Effektiv Input – Output håndtering af dokumenter og meget mere.

Lasernet by Formpipe er den rigtige platform, hvis I har brug for at flytte data fra et IT-system til et andet (in-house, til/fra 3.-part) eller danne dokumenter evt. XML baseret på data fra f.eks. standard-systemer som SAP og Dynamics. Lasernets store styrke ligger i, at denne på en meget enkel og fleksibel måde håndterer input i et stort antal formater, behandler data og sender disse videre i evt. et andet format, som også kan være et printet output f.eks. færdige dokumenter som en faktura, en plukliste eller labels.

Med en Lasernet installation får I en digital fleksibilitet og frihed, sådan I hurtigt og uden store omkostninger kan sikre, at jeres digitale infrastruktur til stadighed understøtter jeres forretningsmæssige behov.

Se den fulde præsentation af Lasernet her – LASERNET by Formpipe

Docpoint er Lasernet specialister – og har mange års erfaring med at implementere, udvikle, drifte og supportere løsninger på denne platform herunder Lasernet One2One.

Du er meget velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker information eller er interesseret i en nærmere dialog omkring mulighederne med Lasernet.
Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på et implementeringsprojekt, et opgraderingsprojekt eller hvis I skal have ny funktionalitet udviklet baseret på en eksisterende Lasernet løsning.