docLink DP Masseforsendelse er en løsning, som kan bruges til at flette og sende store mængder post, som skal sende via offentlig Digital Post.

Løsningen har fokus på effektivitet og store mængder på bekostning af fleksibilitet – hvis du har prøvet at flette 5.000 breve i Word, så kender du konsekvensen ved at have fuld fleksibilitet, som man sjældent har brug for – det tager meget lang tid og dette til trods for, at Word ikke kan gøre dine breve helt klar til at sende som digital post.

Med docLink DP får I en løsning, hvor I kan sende mange breve på en gang baseret på en brevskabelon i PDF-format, den er Word rigtig god til at lave og en inputfil i CSV-format, som typisk laves i Excel, men andre produkter kan også bruges.

Der kan flettes variable tekster ind i brevskabelonen f.eks. modtagers navn og adresse, her ligger begrænsningen i, at der ikke kan laves tekstombrydning i et afsnit, men der kan godt sættes et felt ind midt i en tekst f.eks. “Kære [Navn] – tak for din deltagelse”. Farve og font på flettefelter kan også delvis styres.

Dynamiske links, hvilket vil sige links, som er aktive på alle platforme, kan også flettes ind f.eks. en reference til et spørgeskema, til en stemmeseddel etc. På denne måde kan løsningen skabe rigtig mange unikke brev på en gang.

Og sidst men ikke mindst, så sker det hele hurtigt og let med mulighed for visuel kontrol før frigivelse til Digital Post, hvilket sker med et enkelt klik – også selvom det er 25.000 breve eller flere på en gang.

Kunne I være interesseret i at se en demo af docLink DP, så er vi parate til at hjælpe.

Du finder vores kontaktinformation her.