Med en docDirect e-Boks løsning får I mulighed for at sende post via e-Boks og benytte evt. andre e-Boks baserede funktioner, hvilket giver jer en sikker og effektiv digital arbejdsgang, uden I skal starte et IT-projekt og alt det indebærer.

I skal kun vælge den løsning, der passer jer bedst og installere vores docDirect software – så er I kørende. Se de primære muligheder og forskelle løsningerne imellem nedenfor.

Udfyld og send skemaet under oversigten og vi sender mere detaljeret information og priser på den løsning, I måtte være interesseret i. Vi giver også gerne en online demo.

FunktionExpressBasisStandard
Send post til CPR og CVRJAJAJA
Send et brev ad gangenJAJAJA
Send mange breve på en gangNEJJAJA
Send lønsedler direkte fra lønsystemet f.eks. Lessor lønNEJJAJA
Vedhæft bilag JAJAJA
Valgfri kontrol af navn før forsendelseJAJAJA
KvitteringsrapportJAJAJA
Digital underskriftNEJJA – men ikke i e-BoksJA – også i e-Boks
Sikker dialog (modtager kan besvare brev)NEJNEJJA
Pris for oprettelse*495,-995,-1.495,-
Pris månedlig drift fra kr.*245,-**295,-**495,-**
WindowsJAJAJA
MacNEJNEJNEJ
* Priser er excl. moms
Vi havde en kampagne frem til 1. april, hvor der var muligt at blive gratis oprettet. Nu tager vi igen en beskeden pris for det arbejde.

** Vores Prismodel 2 (fremgår af prisliste der kan rekvireres) er målrettet kunder med et begrænset forsendelsesbehov, hvorfor driftsprisen inkluderer et antal forsendelser, hvilket er nærmere beskrevet i prislisten.

Vores samlede tilbud af e-Boks integrationsløsninger rummer mere end de her nævnte 3 docDirect løsninger, da vi f.eks. også tilbyder system til system integration, hvilket der kan læses mere om her.

Er I en offentlig organisation i forhold til lov om Offentlig digital post, så læs her.


Rekvirer materiale om docDirect