Vi tilbyder løsninger til Input Output Management i mange varianter.

e-Boks og offentlig Digital Post integrationsløsninger både som standardløsninger og som kundetilpassede løsninger. Vores standardløsninger gør, at I som afsender let og billigt kan få værdi af de forretningsmæssige muligheder sikker digital post giver.

Dækker en standardløsning ikke jeres behov, kan vi lave tilpasninger, sådan I som afsender kan undgå at ændre i jeres IT-systemer. Vi kan f.eks. tage resultatet af en faktureringskørsel, som i dag bliver sendt til print og i stedet sende denne i e-Boks. For jer – let, billigt og sikkert.

Vores løsninger benyttes af kunder fra forskellige brancher og af meget forskellige størrelser, hvorfor vi sikkert også har en løsning, som passer til jer. 

Specifikke behov, hvor der er brug for efterbehandling af en større mængde output, vil vi kunne løse med en Lasernet server løsning. Vores mange års erfaringer med integrations- og datatransformationsopgaver gør, at denne type opgaver løses hurtigt og effektivt. Vores erfaring spænder vidt over brancher og løsningsbehov.

Lasernet server kan bruges til mere end du sikkert tror.

Vores erfaring med Lasernet server har lært os, at Lasernet kan bruges til meget mere end det Lasernet traditionelt er blevet brugt til, hvilket typisk er til håndtering af input/output af data i forskellige formater.
Vi har bl.a. erfaring med løsninger, hvor der er gjort brug af database integration, WEB-servicekald af eksterne systemer som f.eks. CPR-registeret, integration med andre moduler end standard Lasernet moduler, XML-håndtering o.s.v.
Vi kan derfor hjælpe jer med at få mere forretningsmæssig værdi ud af jeres eksisterende Lasernet installation – I må gerne udfordre os på dette.

.


Rekvirer yderlig information