Løsninger

Vi tilbyder løsninger til Input Output Management i mange varianter – e-Boks integration som en service eller fakturahåndtering specifikt til jeres behov blot for at nævne et par eksempler.

Vi tilbyder e-Boks integrationsløsninger både som standardløsninger og som kundetilpassede løsninger. Vores standardløsninger giver mulighed for, at I som afsender kan få værdi af de forretnigngsmæssige muligheder e-Boks tilbyder, men alligevel kan det godt være nødvendigt at vi tilpasser vores integrationsløsninger, sådan I som afsender kan undgå at ændre i jeres IT-systemer. Vi kan f.eks. tage resultatet af en faktureringskørsel, som i dag bliver sendt til print og i stedet sende denne i e-Boks. Let og sikkert.

Vores e-Boks serviceløsninger benyttes af kunder fra forskellige brancher og af meget forskellige størrelser, hvorfor vi sikkert også har en løsning, som passer til jer. Vores løsninger tilbydes også gennem et samarbejde med Nets, som vi har et partnerskab med.

Med hensyn til Lasernet løsninger bliver disse altid udviklet til specifikke behov, men grundet vores mange års erfaringer, ved vi hvordan integrations- og datatransformationsopgaver løses hurtigt og effektivt. Vores erfaring spænder vidt over brancher og løsningsbehov.

Lasernet kan bruges til mere end du sikker tror.

Vores erfaring med Lasernet har lært os, at Lasernet kan bruges til meget mere end det Lasernet traditionelt er blevet brugt til, hvilket typisk er til håndtering af input/output af data i forskellige formater.
Vi har bl.a. erfaring med løsninger, hvor der er gjort brug af database integration, WEB-servicekald af eksterne systemer som f.eks. CPR-registeret, integration med andre moduler end standard Lasernet moduler, XML-håndtering o.s.v.
Vi kan derfor hjælpe jer med at få mere forretningsmæssig værdi ud af jeres eksisterende Lasernet installation – I må gerne udfordre os på dette.

Læs mere om vores løsninger her på siden og kontakt os, hvis I gerne vil vide mere.