Vi tilbyder med vores løsninger den mest enkle og fleksible funktionalitet, som håndterer lønsedlen direkte fra lønsystemet herunder Lessor Løn og 365Løn samt andre dokumenter fra f.eks. Word, Excel eller et HR-system. I kan derfor nøjes med 1 løsning – vores løsning, hvis I vil implementere sikker post i lønbogholderiet og HR-funktionen på en gang.

Bemærk – der skal IKKE ændres i jeres lønsystem, for at I kan benytte vores løsning og digital underskrift på kontrakter kan være en del af løsningen, uden det koster ekstra.

Løsningen docDirect Din Arbejdsgiver er vores “billigste” løsning, som dækker behovet for at kunne sende lønsedler i e-Boks samt anden digital post til medarbejdere. Begrænsningen i denne løsning er, at det kun giver mening at sende post til aktuelle medarbejdere, da man i e-Boks får at vide, at der er post fra “Din arbejdsgiver”. Vi anbefaler gerne løsningen docDirect e-Boks Basis i stedet, som giver mere funktionalitet og koster det samme. Læs mere om e-Boks Basis her.

Se videopræsentation af løsningen her.


Vores docDirect løsninger virker sammen med alle Windows baserede systemer herunder Lessor Løn, 365Løn, alle lønsystemer der kan printe en lønseddel, Word, Excel, HR-systemer o.s.v., uden I skal tænke på at skulle ændre i jeres IT-systemer.

Er jeres lønsystem flyttet i Skyen, er vi klar til at flytte med.

Rekvirer yderlig information