Samarbejde med Nets

Nets Share Direct konceptet er udviklet i et samarbejde med Nets, som vi også arbejder tæt sammen med i forbindelse med den løbende drift og support af løsningen.

e-Boks har valgt at man skal gennem en distributør, for at kunne sende post ind i e-Boks og her optræder Nets som distributør med grænsefladen Nets Share, som giver mulighed for at sende post i e-Boks, sende post til fysisk print, kuvertering og forsendelse samt udsende e-mails. Vi har med Nets Share Direct implementeret e-Boks og fysisk print, sådan vi kan tilbyde en afsender, at såfremt posten ikke skal/må sendes i e-Boks, så kan den i stedet blive printet og sendt på almindelig vis – på den måde får afsender en effektiv proces.

Nets tilbyder også produktet e-Signing, som er digital signatur med NemId og Medarbejdersignatur samt digital signatur med Norske, Svenske og Finske standarder. Nets e-Signing er også integreret i Nets Share Direct, sådan vi kan tilbyde dette som et supplement til digital signatur via e-Boks. Læs mere om Nets e-Siging her.

Nets eArkiv er et af markedets stærkeste arkivløsninger, hvis man ønsker at abonnere på et arkiv som en service. Nets eArkiv kan tilbydes som en del af en Nets Share Direct løsning.
Læs mere om Nets eArkiv her.

Vores tætte samarbejde med Nets gør, at vi kan fungere som totalleverandør på jeres e-Boks integrations løsning. I har kun brug for at kontakte os, så sørger vi for det nødvendige hos e-Boks og Nets – lettere kan det ikke være.

Hvis du gerne vil vide mere evt. ønsker en demo, så kontakt os gerne på.