Løsninger

Vi kan tilbyde e-Boks integrationsløsninger både som standardløsninger og som kundetilpassede løsninger. Vores standardløsninger giver mulighed for, at I som afsender kan få værdi af de forretnigngsmæssige muligheder e-Boks tilbyder, men alligevel kan det godt være nødvendigt at vi tilpasser vores integrationsløsninger, sådan I som afsender kan undgå at ændre i jeres IT-systemer. Vi kan f.eks. tage resultatet af en faktureringskørsel, som i dag bliver sendt til print og i stedet sende denne i e-Boks. Let og sikkert.

Vores e-Boks serviceløsninger benyttes af kunder fra forskellige brancher og af meget forskellige størrelser, hvorfor vi sikkert også har en løsning, som passer til jer.

Med hensyn til Lasernet løsninger bliver disse altid udviklet til specifikke behov, men grundet vores mange års erfaringer, ved vi hvordan integrations- og datatransformationsopgaver løses hurtigt og effektivt.

Vores erfaring med Lasernet har i øvrigt lært os, at Lasernet kan bruges til meget mere end det Lasernet traditionelt er blevet brugt til, hvorfor vi også kan hjælpe jer til at få mere forretningsmæssig værdi ud af en eksisterende Lasernet installation.

Læs mere om vores serviceløsninger her på siden og kontakt os, hvis I gerne vil vide mere.