e-Boks integration (post i e-Boks)

Igennem samarbejde med Nets har vi i Docpoint specialiseret os i at få dokumenter leveret til e-Boks.

Vi arbejder med 2 løsningsmodeller:  

  1. Nets Share Direct, som er en servicebaseret løsning, som ingen IT-tilpasninger kræver hos kunden og som er særdeles velegnet til områder, hvor der typisk ikke er økonomi i at lave en dyb systemintegration til e-Boks.
Løsningen er meget fleksibel og let at komme i gang med. Selvom løsningen leveres som en service, så kan brugergrænsefladen tilpasses specifikke behov, hvilket specielt kan være aktuelt, hvis der også skal integreres til et eArkiv. Denne løsning giver også mulighed for digital signatur på dokumenter.

 
  2. Lasernet server lokal installeret hos kunden, hvor vi skaber en system til system integration fra kundens produktionssystem (typist et standard ERP system) til e-Boks via Nets Share. En løsning der er velegnet til større mængder.
At bruge Lasernet i denne sammenhæng kan være en meget kosteffektiv måde at løse denne opgave på, sammenlignet med at skulle udvikle en tilsvarende løsning i produktionssystemerne.
 

Overvejer I at sende dokumenter i e-Boks eller er I kommet i en situation, hvor en nuværende e-Boks integration ikke kan videreføres eller skal skiftes, så vil vi anbefale at I tager kontakt til os, så I får det bedst mulige beslutningsgrundlag at træffe en beslutning på.