Nets Share

Nets Share er en kombination af en grænseflade og et sæt af funktionaliteter, som Nets tilbyder i forhold til bl.a. at kunne få post sendt i e-Boks evt. med krav om digital signatur med NemId. 

Vi har i Docpoint indgået et samarbejde med Nets, sådan vi udvikler, drifter og supporterer en løsning, som integrerer med Nets Share på en sådan måde, at funktionerne som Nets Share tilbyder, kan leveres ud til kunderne, uden der skal kodes (udvikles IT) hos kunden. Løsningen markedsføres som en cloudservice under navnet Nets Share Direct og er "plug and play". Download produktbeskrivelse.

Samarbejdet med Nets om Nets Share Direct har resulteret i, at vi i Docpoint nu under samme koncept også tilbyder "plug and play" integration til Nets eArkiv, digital signatur med Nets Signing (kaldet SIS) og løsning af ad hoc opgaver, hvor der er brug for at få en større mængde post sendt til e-Boks. 

Nets Share Direct er den rigtige løsning, hvor antallet af dokumenter, der skal sendes til e-Boks, ikke er så stor eller hvis der ønskes en løsning, hvor der ikke skal ændres i de eksisterende systemer.
Er der behov for en løsning, hvor der skal håndteres et stort antal dokumenter, så anbefaler vi en løsning baseret på Lasernet, hvor vi så benytter vores ekspertise i forhold til Nets Share i et sådan setup.

Kort sagt - vi er specialister i at få jeres post sendt til e-Boks evt. suppleret med en digital signatur og arkivering i et eArkiv.

Se beskrivelsen af Nets Share hos Nets via dette link.